OM PIONER

NORSKPRODUSERT KVALITET FOR ET ENKELT BÅTLIV

Pioner-båtene er designet og produsert i Norge siden 1959. Nærmere 350.000 båter er solgt på verdensbasis siden den gang

I Norge selges båtene gjennom et landsdekkende forhandlernett bestående av 80 forhandlere, samt rundt 50 forhandlere og importører rundt om i Europa.  Pioner samarbeider med motorleverandørene Yamaha, Mercury, Honda, Tohatsu, Suzuki og Evinrude.

SELGES OVER HELE EUROPA

Pioner er et av Norges mest kjente båtmerker, og vi blir stadig større i Europa, noe vi er veldig stolte av.

De unike, rotasjonsstøpte båtene selger godt i båtmarkedet i Norge, og de eksporteres og selges i land som Tyskland, Sverige,  Danmark, Finland, Storbritannia, Island, Nederland, Frankrike, Spania og Sveits.

Pioner lager i dag 10 båtmodeller. De passer alle som en like godt i ferskvann innenlands som i saltvann langs kysten.

GIR EKSTRA SIKKERHET FOR DEG SOM BÅTKJØPER

Vi har som mål å godkjenne alle våre båtmodeller hos Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) – som en ekstra sikkerhet for deg som båtkjøper.

DNV-GL overvåker vår produksjon, samt tester og godkjenner våre båtmodeller for å kontrollere at CE-regulativet overholdes. I løpet av 2016 ble Pioner-modellene re-sertifisert av DNV-GL i henhold til det nye fritidsbåtdirektivet 2013/53/EU.

UNIK PRODUKSJONSMETODE

Båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen – et meget robust materiale tilsatt UV-stabilisator. Båtene støpes i ett stykke og tåler påkjenninger som støt og slag, store temperatur forskjeller og sollys.

Båtene krever lite vedlikehold og har lang levetid. Disse egenskapene har gjort Pioner-båtene populære.

I Pioner setter vi miljøet og omgivelsene våre høyt, og de moderne båtene våre er resirkulerbare.

Vi har strenge prosedyrer for hele vår produksjon, og har et ISO-sertifisert kvalitets- og miljøstyringssystem. Kombinert med høy faglig kompetanse hos våre ansatte sikrer dette kvalitet i Pioner-båtene.